Wil je liever huren, dat kan al vanaf € 14,- per maand

Meer informatie

EPSON EcoTank ET-M16600 Inkjet A3+ A4/A3 50 p

Epson EcoTank Mono ET-M16600, Inkjet, Zwart-wit afdrukken, 4800 x 2400 DPI, Zwart-wit kopiëren, A3, Zwart

Doe meer in minder tijd
Pak een voorsprong met deze snelle en efficiënte zwart-witprinter die al binnen 5½ seconden de eerste pagina kan afdrukken.1 En dankzij snel dubbelzijdig afdrukken en een snelle automatische documentinvoer kunt u uw dagelijkse taken razendsnel afronden.

Functierijke A3+ EcoTank zwart-witprinter
De ET-M16600 is ontworpen voor A3-taken met printen, scannen en kopiëren op A3+-formaat. Dankzij het LCD-touchscreen van 6,8 cm navigeert u eenvoudig door het uitgebreide aanbod aan functies.

Blijf besparen
Bespaar elke keer dat u print met deze EcoTank, dankzij de ongelooflijk lage kosten per pagina. Anders dan andere printers is de EcoTank voorzien van grote inkttanks die u kunt vullen met betaalbare inktflessen.

Afdrukken met professionele kwaliteit
De EcoTank 113-inktserie bevat alleen pigmentinkten, ideaal voor vlekvrije en markeerstiftbestendige afdrukken. Met deze betrouwbare en hoogwaardige inkt kunt u altijd vertrouwen op geweldige afdrukken met heldere tekst. Met één vervangende inktset kunt u het indrukwekkende aantal van 7500 pagina's in zwart-wit afdrukken.⁵

Afdrukken vanaf vrijwel elke locatie
Met EcoTank is het eenvoudig om te printen vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om te printen vanaf smart-apparaten met behulp van de Epson iPrint-app.⁴
Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar
U kunt de inkttanks eenvoudig bijvullen met de hersluitbare inktflessen, intuïtief en zonder te morsen. De nieuwe unieke Heat-Free PrecisionCore-technologie van Epson levert betrouwbaarheid, minimale downtime en minder milieubelasting. Geen opwarmtijd en de eerste pagina wordt snel afgedrukt met een lager energieverbruik.

€975,73 incl btw €806,39 excl btw